Proefpakketten

Agenda

Aucun événement à venir pour le moment

Maximize

De Parel 2008

Genoels_Elderen_06

Mousserende wijn 75 cl (Doos)

More details

Availability: This product is no longer in stock


The Pearl 2008 (houten pakket + 2 persoons wijngaardbezoek)

Reserve Groot Wijnjaar 2008. Extra Brut.

De Parel 08: Hand geplukt en geselecteerd met een extreem lage opbrengst van 12hl/ha, Blanc de blancs 100% Chardonnay.

Het hart van de eerste persing. Vergist en gerijpt in eiken vaten op de gist met bâtonnage om de wijn te verrijken. Acht jaar flesrijping sur lattes om een optimale harmonie te bekomen. Kan reeds van genoten worden of mag nog verder rijpen.

Serveren op 10°-14°C.

Is het hoogtepunt van 25 jaar ijveren voor uitmuntendheid zowel in de wijngaarden als in de wijnkelder om de perfect gebalanceerde Méthode Traditionnelle te bekomen.

De smaak onthult genereus met wijn expressies en is verleidelijk door z'n elegante complexe rijpheid met een delicate toets van eik en de finesse van Chardonnay.

De aroma's worden versterkt door de uitzonderlijk lange rijping die bijzonder fijne "Parels" heeft voortgebracht.

De fles mag geserveerd worden van aperitief tot dessert en paart perfect met vis en wit vlees als ook met donkere chocolade.

Ons uitzonderlijk wijnjaar 2008 heeft reeds een Gouden medaille voor “Beste Belgische Wijn”, een Gouden medaille en de beste wijn van de “Nederland – België” wedstrijd en een Gouden medaille op het “Concours Mondial” gewonnen.

De wijngaarden worden bewerkt, de druiven worden geselecteerd en de volledige vinificatie gebeurd op Wijnkasteel Genoels-Elderen. Bottelen, uitlogen en verpakken vindt plaats in onze kasteelkelders.


No customer comments for the moment.

Schrijf uw recensie

De Parel 2008

De Parel 2008

Mousserende wijn 75 cl (Doos)

Schrijf uw recensie

top